UREĐAJI ZA LASERSKO OBELEŽAVANJE


Otkrijte sve tehnološke proizvode uređaja za lasersko obeležavanje

Lasersko označavanje je najbolje rešenje za razlikovanje industrijskih proizvoda i olakšavanje njihove indentifikacije. Tehnologija laserskog graviranja koristi se za industrijsko obeležavanje, na primer za graviranje kodova kao što su Data Matrix ili QR-kod, praćenje proizvoda, ali i za visoko estetske oznake koje mogu poboljšati ili ulepšati proizvod. Kako to funkcioniše? Tokom procesa laserskog obeležavanja, snop jake svetlosti usmerava se na površinu koja se obrađuje i vozi se pokretnim ogledalima ili glavom crtača da bi se stvorila slika. Bez obzira na vrstu graviranja koju izvodite, važno je imati efikasan, tačan i profesionalan laserski uređaj, tako da ne gubite vreme i novac na instrumente slabog kvaliteta, već se oslonite na stručnjake za lasersko obeležavanje, kao što je Automator.

Lasersko-obelezavanje-primer


Elektronski zatvarač nije dovoljan! Mehanički zatvarač je važan. Mehanički sigurnosni zatvarač s dvostrukim kontaktom fizički blokira laserski zrak kada sistem otkrije događaj u kojem nedostaje sigurnost ili u situacijama kada je unutar ormara potreban slobodan pristup području označavanja. Laseri sa niskim troškovima ne garantuju ovaj važan zahtev i stoga ne ispunjavaju važeće sigurnosne propise.


Laserska-glava-sigurnosni-zatvarac

Naša kompanija poseduje široku paletu proizvoda koji uključuje sve tehnologije trenutno dostupne u laserskom obeležavanju:

• AWave laseri sa samoregulacijom frekvencije
• Aktivni fiber laseri
• FYBRA – MOPA laseri
• YVO4 @ 1064 nm laseri
• Green laseri
• CO2 laser