Veltool profi alati doo je dugogodišnji uviznik i distributer raznih profesionalnih tehnologija obeležavanja proizvoda u industriji

Dugogodišnji smo predstavnik i distirbuter Automator uređaja za lasersko i igličo obeležavanje kao i LaCo Markal markera za obeležavanje proizvoda u raznim industrijskim granama, na teritoriji Republike Srbije. U ponudi imamo kompletnu Automator ponudu uređaja. Obuka, kompletno osposobljavanje za rad, tehnička podrška i održavanje vam je omogućena usled kupovine naših industrijskih uređaja za označavanje. Ukoliko ste zainteresovani za neki od naših uređaja možemo dogovoriti prezentaciju i  testiranje uređaja za obeležavanje u vašoj firmi da bi se uverili u mogućnosti i kvalitet uređaja.
Za sve dodatne informacije, savete i preporuke slobodno nas kontaktirajte!
U produžetku možete odgledati kratak video.

ZAŠTO IZABRATI AUTOMATOR?

Od svog osnivanja 1940. godine AUTOMATOR je fokusiran isključivo na industriju. Najveći smo proizvođači opreme za označavanje proizvoda i izradu rešenja za označavanje u svetu.
Bez obzira kako želite trajno da identifikujte svoj proizvod, AUTOMATOR ima rešenja koje će premašiti vaša očekivanja ostavljajući oznaku koja će upotpuniti vaš proizvodi i ispuniti vaše obaveze.
Naša GLOBALNA mreža partnera (ne samo distributeri!) dostupni su u 102 zemlje koji opslužuju 100+ poslovnih sektora. Nema veze gde se nalazite u svetu, mi smo tu da vas podržimo i isporučimo naše proizvode za obeležavanje kao i potpunu tehničku podršku.


Mi smo vaš globalni partner za obeležavanje još od 1940!

Načini obeležavanja proizvoda su sledeći:

Za sve dodatne informacije slobodno nas pozovite.
Možete pregledati sve kataloge ovde.

AUTOMATOR ADP2560BA MOBILNI BATERIJSKI UREĐAJ