Kompanija „VELTOOL PROFI ALATI“ doo iz Novog Sada na tržistu Srbije postoji od 2005. godine. Pozicionirali smo se kao stabilna firma, pouzdan dobavljač i siguran partner za sve naše komitente.

Poverenje, prijateljski odnos, iskrenost u poslovanju su neki od principa koji su uspostavljeni prvog dana i koji i danas krase naš odnos prema komitentima.

Proverena roba, originalne robne marke poznatih svetskih kompanija su jedan od razloga zašto je lako saradjivati sa nama. Brzi odgovori na sve vaše upite, ekspresna dostava robe i veliki lager su ono što od nas možete uvek očekivati.

Svojim stručnim timom kao i visoko profesionalim pristupom smo se izdvojili na tržištu kako svetskim brendovima (kao njihovim distributerima), tako i domaćim kompanijama kao pouzdan partner. Poslednjih par godina smo ostvarili zapažene rezultate i izdvojili smo se u direktnoj saradnji sa sledećim svetskim i domaćim brendovima:

KYOCERA Japan – Pločice za strugarske noževe, glodala, burgije i integralna glodala.

SNA EUROPE-BAHCO Švedska – Testere, ručni, pneumatski alat kao i potrošni rezni materijal

YAMAWA Japan – Ureznici, uvaljivači, nareznici, zabušivači itd.

OSAWA Japan – Burgije

AUTOMATOR Italija – Lasersko, ADP i iglično označavanje

LA-CO Markal Francuska – Industrijski markeri, krede i obeleživači

OSBORN-DRONCO Nemačka – Čuveni proizvođač svih vrsta industrijskih četki

REGO-FIX Švajcarska – Inovativni držači alata

ALLIED MACHINE & ENGINEERING SAD – Alati za bušenje

GERARDI Italija – Ugaone glave za CNC mašine

MA FORD SAD – Standardni, rezni alati visokih performansi i rezni alati po narudžbi

IZAR Španija – Visokoprecizni alati za rezanje i bušenje kao što su burgije, glodala, zabušivači, upuštači, razvrtači, itd…

CARMEX Izrael Je vodeči proizvođač visoko kvalitetnih reznih alata.

U našoj ponudi možete naći i diskove za poliranje, polir paste, kligerite, zaptivne mase, pletenice, ležajeve, vijčanu robu, gume, perforirane limove kao i kompletnu HTZ opremu i dr. Zahvaljujući stalnom proširenju lagera, kroz direktan uvoz, naši korisnici su u nama prepoznali pouzdanog partnera.